Leuke ideeën voor geboortekaartjes

Leuke ideeën voor geboortekaartjes

Eindelijk is het zover, je baby wordt bijna geboren! Tijd om te genieten van je gezinnetje. Geen zorgen meer aan je hoofd, alleen je kleintje telt. Er zullen heel wat mensen langs willen komen om een kijkje te nemen bij jullie kindje. Om ervoor te zorgen dat iedereen precies weet wat de bedoeling is verstuur je natuurlijk geboortekaartjes! Op de geboortekaartjes vermeld je de gegevens over een eventueel bezoekje en wat informatie over de verse spruit. Je kunt het geboortekaartje helemaal naar smaak ontwerpen. We hebben een aantal leuke ideeën voor je op een rijtje gezet.

 

Labelkaartjes

Een labelkaartje is helemaal hip. Je bestelt schattige kaartjes met een labeltje, op het labeltje zet je de naam van de baby. Je kunt ook kiezen voor alleen labels. Verschillende labelkaartjes aan elkaar bevestigd door middel van een touwtje, op ieder label staat andere informatie en ze zijn allemaal verschillend. Het is een leuk pakketje en het ziet er creatief uit!

Doe het zelf-kaartjes

Hoe grappig is het als mensen zelf de kaartjes in elkaar kunnen zetten? Door vouwbare kaartjes te sturen moeten de ontvangers het kaartje zelf nog in elkaar vouwen. Eenmaal gevouwen krijgt het de vorm van een standkaart en is het hele kaartje goed te zien en te lezen. Combineer een vouwbaar standkaartje met een labeltje eraan, helemaal leuk!

 

Vaandel geboortekaartje

Ben je zelf in een creatieve bui? Bestel vaandelkaartjes online en maak er een slingertje van. Je bestelt de vaandels die je naar eigen smaak kunt ontwerpen. Zorg er daarnaast voor dat je de touwtjes in huis hebt liggen. Maak een gaatje in beide bovenhoeken van de vaandel en haal het touwtje er doorheen. Je kunt er een knoopje in liggen of er nog een aantal vaandels aan bevestigen voor een langere slinger. Een feestelijk onthaal met een geboortekaartje in de vorm van een feestslinger!